Program


DOROGI egy szál gitár

DOROGI egy szál gitár

Dorogi Péter akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a "Balaton" vagy "Az anyu meg én".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 1. szerda, 20:00

DOROGI egy szál gitár

Dorogi Péter immáron több mint 20 éve koptatja a hazai nagyszínpadok világot jelentő  deszkáit. A Kistehén Tánczenekar alapító tagjaként, illetve az egykori Intim Torna Illegál  szintén alapító tagjaként és frontembereként ismerheti a közönség. Az idei évtől DOROGI néven, új zenekarával lép a nagyközönség elé. A Hipnotizőr király, a Vágjál lyukat a kádba,  vagy az Örökké című rádióslágerek szerzője újra és újra bebizonyítja számunkra, hogy a  zene mindnyájunk lételeme. Több platina- és aranylemezzel a zsebében, zeneszerzőként,  dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként áll színpadra. Dalai zenei  kalandtúrára invitálnak, s ha elfogadjuk a meghívását, a mély, lirai daloktól, a bensőséges  hangzású, akusztikus dallamokon át, a fesztiválok ütemes rock zenéin keresztül, a pörgős  rádióslágerekig repít bennünket. Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon és  koncerteken mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is  visszaköszönnek, így hallhatjuk énekelni a B.U.É.K. című filmben, vagy az Egynyári kaland  TV sorozatban.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!