Program


Dörmögő Dömötör Mesefesztivál

Dörmögő Dömötör Mesefesztivál

Vidám mesék
Szutyejev közönségdíjas meséinek színpadi változata, a Budapest Bábszínház művészeinek alkotásában. Két vidám egyfelvonásos. Az első részben a kiskakast “kiszínezzük” .. (titok), a másodikban pedig a kiskacsa az árnyékát keresi, Zselé a kecske segédletével.

 több

Aktuális előadások



Paprika és Róka

Udvarlós mese, óvodás nyelvezettel, a korosztály részére készült első olyan előadás, mely a gyerekek nyelvén meséli el, mutatja be a fiú-lány kapcsolatot, az udvarlási lehetőségeket, a szeretet erejét. Műfaja interaktív mese, népmesei hatásokkal vegyített zenés játék az Újszínház művészeinek előadásában. Kiadó a Móra könyvkiadó, a Dörmögő Dömötör Színház előadása.

Kisvakond nadrágja

Az eredeti Kisvakond mese csokorba fűzve több apró könyvrészletből – (film) epizódból kiragadott jelenettel, egységes egésszé formázva. A mozisok ezt egész estés családi filmként aposztrofálnák, de mivel ez egy bábjáték + élőszereplős combo, így elneveztük ezen a néven.Legfőképpen a legkisebbeknek ajánlott, na jó, az idősek is élvezik, ha visszamennek  a gyerekkorba! Olyan ez, mint az időutazás. Kisvakond amúgy is örökzöld, pedig azóta is fekete...

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!