Program


Doku7 - A sztriptíztáncos és a tábornok

Doku7 - A sztriptíztáncos és a tábornok

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hozunk el a közönségnek, amik az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában. Február 8-a és március 21-e között minden csütörtökön 19 órától díjnyertes dokumentumfilmek láthatók a K11-ben!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 14. csütörtök, 19:00

Doku7 - 7 film, 7 héten keresztül a 7. kerületben

Március 14. csütörtök 19:00 - A sztriptíztáncos és a tábornok (r: Andrei Kutsila) | 68 perc

A fehéroroszországi Minszk külterületén egy különös pár él együtt: a szovjetbarát, múltba ragadt tábornok, aki a helyi veteránszervezet irányításával tölti a mindennapjait, katonai témájú cikkeket és hazafias esszéket ír, valamint diákokkal és kollégákkal szervezkedik. Otthonát unokájával, Anatollal osztja meg, aki otthagyva eredeti mérnöki munkáját, most valódi hivatását követve sztriptíztáncosként dolgozik, és egy saját erotikus színház alapításáról álmodik. Kettejük világa nem is eshetne távolabb egymástól, mégis függ egyikük a másiktól, és kénytelenek különbözőségeik között finoman lavírozni.

A Doku7 partnere a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál.

Ajánlatunk


Szeredás Emerenc emlékkoncert

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!