Program


DJ - Don Giovanni ujjbábopera

DJ - Don Giovanni ujjbábopera

2019. január 3. csütörtök 19:00
Don Giovanni – ujjbábopera con Quartet
(Paizs Miklós előadása)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 18. kedd, 19:00

A teljes Don Dzsovanni Leporello előadásában, kamarazenekari kísérettel.
“…egy mellszobornyi ablakkeretben, mint élő El Greco önarckép bóhóckodik Paizs Miklós,
ujjbábokkal játszva a sztorit...
…Egészen rendkívülien elképesztő, ahogy egymaga elénekli a teljes operát, együttesekkel és brutálisan kavargó finálékkal együtt. Nem viccelek, még az áriák-beli futamok is megvannak. Nyilván nem operaéneklést kapunk – szerencsére, hanem rettenetesen kifejező előadást. Közben pedig őrületes nyelvi leleményű közjátékokkal tarkítja a történet folyását, melyekben a figyelmes néző töméntelen kulturális áthallást fedezhet fel számos irodalmi, film és zenei műalkotás irányába. Az apró arcrezdülésekig minden helyén van, semmi felesleges allűr, vagy ripacskodás (najó, az egész egy bazi nagy ripacsparádé, de az opera műfaj erről szól ugye)….
…Konkrétan a szöveg az előadó saját magyarítása, hű a tartalomhoz és többnyire az eredetihez is, de durva mai szlengbe ültetve. Hibátlan, azt kell megint mondjam. 10+/10″ (Bárány Péter: Don Dzsuva (2015. november 8, facebook)

Paizs Miklós – szöveg /ének /bábjáték

Az előadás hossza: kb. 180 perc, egy szünettel, és 18 éven felülieknek ajánlott!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!