Program


Dichterliebe - Danubia Zenekar
2

Dichterliebe - Danubia Zenekar

A dalciklus zenekari feldolgozását Balogh Máté Erkel-díjas zeneszerző készítette el a Zenekar számára, így az előadás egyben a kortárs zeneművészetet is reprezentálja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 23. kedd, 19:00

Dichterliebe - Danubia Zenekar
Schumann Dichterliebe című dalciklusa nyomán
Időtartam: 90 perc

Robert Schumann Dichterliebe dalciklusa előadásunkban egy elképzelt szerelem története: egy olyan szerelemé, amelyhez egy ember is elég. A túlfűtött, hol visszaemlékező, hol dühös, hol lemondó dalok belső történésekről szólnak, nem egy valódi, megélt kapcsolat kínjairól és boldogságáról. A külső és a belső világ konfrontációját emeli ki koncert-film-színházi előadásunkban a különböző műfajok ütköztetése.

Főszereplő: Szemenyei János, Wrochna Fanni
A filmben közreműködik továbbá: Boross Anna, Nagy Zsolt, Stork Natasa

Író-rendező: Horvát Lili
Zenei vezető: Hámori Máté
Rendezőasszisztens: Fenyvesi Lili
Zenei feldolgozás: Balogh Máté

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!