Program


Desdemonium - IN-PACT

Desdemonium - IN-PACT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 19:00

Könnyebb feladni magunkat és mások alapvetései szerint élni, vagy megéri küzdeni identitásunkért? Tényleg a saját értékrendszerünk szerint élünk, vagy nem is tudatosítjuk, hogy mások életéhez alakítjuk a miénket?


Az alkotók, egy operaénekes és egy táncművész, egyedülálló duójukban Rossini Othello című operájából Desdemona karakterét ragadják ki és illesztik be a mai korba.


„... Mónika táncol, énekel, sűrű-szövésű, mélyre hatoló hangjával csábít, szenved, varázsol... küzd a mindnyájunkbanbenne rejlő Desdemonáért… Gábor akarva-akaratlan irányító-szenvedője a cselekménynek, szó szerint hátán cipeli a történetet, segít, támogat, táncol és énekel. Kettősük megmutatja, mit hiányolunk, mitől vagyunk kiszolgáltatottak, mit keresünk örökké férfi és nő kapcsolatrendszerében…” (Irsai Péter)

 

Előadók/Alkotók: Kertész Mónika, Halász Gábor

Hárfa:Goda Sára

Elektronikus zene: Halász Gábor

Zenei részletek:GioachinoRossini, Antonio Vivaldi és FrancescoGasparini

 

Az előadás a Bethlen Téri Színház Ambíció tehetségprogramjának keretében került bemutatásra.

Külön köszönet: SÍN Kulturális Központ, Bakelit Multi Art Center

 

Az előadás hossza 50 perc.

12 éves kortól ajánlott.

 

English friendly performance

 

Figyelmeztetés: az előadásban stroboszkópot használunk, az előadás megtekintését kisgyermekek, várandósok, epilepsziások és pacemakerrel élők számára nem javasoljuk.

 

Az IN-PACT /Interdisciplinary Performing Arts Collective/ létrehozói, Kertész Mónika operaénekes és Halász Gábor táncművész-koreográfus, visszanyúlva a klasszikus kultúra gyökereihez, megteremtik az átjárást, összefonódást és fúziót az egymástól eltávolodott és jelen korunk előadóművészeti ágai között. Az IN-PACT azzal a céllal jött létre, hogy különböző műfajokat egyesítsen, melyek kiegészítik és támogatják egymást az előadói térben, hogy valami teljesen újat hozhassanak létre, ezzel minél szélesebb érdeklődési körű közönséget megérintve. A produkciókban komoly-, kortárs és elektronikus zene, élő énekhang, beszédhang, tánc-, mozgás- és színházművészet, illetve digitális audiovizuális művészet jelenik meg. A művészek célja többek között saját korlátaik feloldása, a megszokott előadó-, ésalkotóművészi közegből való kilépés, és a különbözőségek közötti párbeszéd. Inspiratív és támogató szféra létrehozásával közösségi alkotási folyamat zajlik címkék nélküli, és műfaji meghatározásokat kerülő produkciók létrehozására törekedve.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!