Program


Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve
7

Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve

A Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 28. vasárnap, 20:00

Idén ismét benépesül a gödöllői erdő, és július végén két alkalommal lesz látható a korábbi években már nagy sikerrel bemutatott „A dzsungel könyve” musical a Gödöllői Erdészeti Arborétumban. Az előadás egy igazán autentikus környezetben kerül bemutatásra, mely egyetlen épületben, színházban sem reprodukálható. A nézők egy rövid erdei sétával érik el a színpadon, és már ezen az útvonalon gondoskodnak a "dzsungelérzésről" ütőhangszeres fiatalok, megadva az alaphangulatot. A nézők valódi erdei környezetbe csöppennek, a díszletet maga az Arborétum jelenti a fáival, dombjaival, a kilátszó gyökerekkel, sziklafallal, a völgyön átívelő fahíddal, és ehhez társulnak még az erdő hangjai (madarak, rovarok, szél), megteremtve az igazi "dzsungelhangulatot". Ezt fokozza a rendezés is, amely kihasználja és bejátssza a hely adottságait. A nézőtér melletti domboldalon lehet majd látni fákon csüngő majmokat, leereszkedő farkasfalkát, sőt a tigrisüvöltés is az erdő mélyéről érkezik. A völgy akusztikája, a visszaverődő és beszűrődő hanghatások is különleges módon növelik a nézői élményt. Így szinte elérhető közelségbe kerülnek a nézőkhöz a történések, mindenki saját maga is részese lesz az előadásnak. A szervezők az arborétum színpadát megemelik, így valamennyi nézőtéri sorból jó rálátás nyílik az eseményekre. A színészek mind mozgásban mind hangokban megtalálják az átmenetet az állat és az emberi karakterek között. Az előadás és a rendezés a felhőtlen szórakoztatás mellett az arra fogékonyaknak igen komoly és aktuális gondolatokkal is szolgál.
Balút, a dzsungel "tanítómesterét" Pálfalvy Attila, a Budapesti Operettszínház művésze, a "nevelőnőjét" (Bagira) Miklós Krisztina, míg Csilt, a dzsungel "plébánosát" Bródy Norbert alakítja. A "polgárság" farkasok megbecsült és irányadó vezetője Akela (Békefi László), amíg a "maffiavezér" Sír Kán (Géczi András) le nem váltja. A darabot a felnőtté válás történeteként is szokták emlegetni, így Mauglit a szokásoktól eltérően nem egy felnőtt, hanem egy kamasz, Monori Dominik alakítja, aki többek között a Budapesti Operettszínház több darabjában és az óriási nézettséget hozó Kincsem című filmben is megmutatta tehetségét. Érdekessége még az előadásnak, hogy kis Mauglit és a farkaskölyköket 4-5 éves óvodások személyesítik meg, és összesen több mint 40 szereplő áll színpadra.
A jelmezek Molnár Szilvia tervei alapján készültek, és azok színei nagyon egyedi módon jellemzik a karaktereket. Az előadás rendezője Horváth Zoltán.
További információ a www.facebook.com/gofme oldalon.

Ha az internetes jegyvásárlás során valami problémát észlel, az Interticket segít Önnek;telefonon: (1) 266-0000, 30/2929-253; e-mailben: interticket@interticket.hu

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!