Program


Derzsi György és a Gipsy Projekt

Derzsi György és a Gipsy Projekt

A szórakoztató kultúra valódi esszenciáját fedezhetjük fel ebben az egyszerre vérpezsdítő, romantikus, de mégis humoros új formációban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 16:00

Ismerős, nagyszerű dallamok csendülnek fel a századelő muzsikájától napjainkig. Utazunk a szerelem és a párkapcsolatok sorsán át zenével, humorral, némi iróniával. Közben már a Néző is dúdolni, énekelni kezd, s úgy érzi; egy estére végre átadhatja magát a legkellemesebb, igényes, és valódi szórakozásnak.

Derzsi György egyénisége, hangja már eleve garanciája egy nagyszerű estének, de ezekkel a kiváló muzsikusokkal kiegészülve most a felnőtt korosztály számára kivételes kuriózumot kínál.

BALOGH LÁSZLÓ - Gitár
Budapesten született 1987-ben. Tóth Aladár Akadémián, és a Liszt Ferenc Konzervatóriumban kezdte tanulmányait, Brüsszelben  „gyakornokként” Roby Lakatos világhírű hegedűművész együttesében gitározott.  Jelenleg is a Roby Lakatos Ensemble együttesének szólógitárosa.

BÁDER RÓBERT - Hegedű
Egerben született 1971-ben. 10 éves korától hegedül, Rajkó zenekarban tanult, majd az Állami Népi Együttesben folytatta,később Berki Béla zenekarában játszott. Igazi világjárta kávéházi muzsikus, aki operától kezdve a jazzen át minden stílusban otthonosan mozog.

NOVÁK CSABA - Nagybőgő
Szolnokon született 1962-ben. A Rajkó zenekarban kezdte nagybőgő tanulmányait.
Fontosabb zenekarai: Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Paja Bea Quintett, Folkside, Magony, Romengó.

DERZSI GYÖRGY - Ének
Pozsonyban született 1973-ban. Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2001-ben operett-musical szakon. Énekes, színész, zeneszerző. Főleg musicalekben játszott. Saját készítésű darabjaival, mint a Szerelmem, Sárdy és a Lehár, többször volt a Kanadában és az USÁban. 2019 tavaszán alapította meg Gipsy Projekt nevű új formációját.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!