Program


Demjén Turné 2021

Demjén Turné 2021

Egy igazi állócsillag.
Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 23. szombat, 19:30

Demjén Turné 2021

1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban.

A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love, stb.)

A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.

Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon, stb.)

A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.

Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.

Demjén lemezeinek eladási száma több millióra, koncertjei pedig több ezerre tehetők, melynek csúcspontjaként minden év december 30-án, a budapesti Arénát tölti meg.

A 2019-es év azonban nem úgy indult, hogy ez a zseniális zeneszerző, énekes, előadóművész karrierje tovább folytatódik. Combnyaktörés és agyérgörcs után minden koncertjét lemondta. Egy kivétel volt a december 30-i Aréna koncert, amire hála Istennek felépült és a koncert maga egy eufórikus népünnepéllyé változott. Ezt a hangulatot és látványvilágot szeretné a 2021-as Demjén turnéra átültetni, amelynek Indulj, új csodákat látni… a címe.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!