Program


Delila

Delila

Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 20:30

MOLNÁR FERENC: DELILA

Ahogy mondják, „negyveniksz” évesen egy férfi vagy sportautót szerez magának, vagy szeretőt. A kapuzárási pánikkal Virág Lászlónak és családjának nincs szerencséje: hiába van meg mindenük, hiába boldogok, Virág beleszeret egy nála jóval fiatalabb pincérlányba. A történet mindenkinek ismerős. Vajon van jó döntés? Vajon kinek kell okosnak lennie? Vajon érdemes-e egy olyan férfiért küzdeni és áldozatot hozni, aki már nem szerelmes a feleségébe?

Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János, aki az Illatszertárral jelentkezett Nyíregyházán, és aki ebben az előadásban is az élet keserédes voltát mutatja be.
 
Szereplők
Virág........................... Gulácsi Tamás
Marianne..................... Kosik Anita
Ilonka.......................... Szabó Nikolett
Csapos........................ Horváth László Attila
Vőlegény..................... Rák Zoltán
Ügyvéd........................ Illyés Ákos / István István

Alkotók
Díszlettervező: MOHÁCSI ANDRÁS
Jelmeztervező: REMETE KRISZTA
Zene: ZSÁGER-VARGA ÁKOS
Dramaturg: MOHÁCSI ISTVÁN
Súgó: KOVÁCS KATALIN
Ügyelő: HOLLÓ ARNOLD
Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA
Rendező: MOHÁCSI JÁNOS

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!