Program


Debrecziner Gourmet Fesztivál - 2. NAP

Debrecziner Gourmet Fesztivál - 2. NAP

Több mint harminc kiállító - köztük az Év Ifjú Séftehetsége,
Mede Ádám, a Michelin-csillagos séf, Mészáros Ádám, vagy a
gasztroszcéna kiemelkedő tagja, Barna Ádám - ételeivel is
találkozhat a közönség szeptember 3. és 5. között a debreceni
Nagyerdőben, a Békás-tó partján az 5.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 12:00

Több mint harminc kiállító - köztük az Év Ifjú Séftehetsége, Mede Ádám, a Michelin-csillagos séf, Mészáros Ádám, vagy a gasztroszcéna kiemelkedő tagja, Barna Ádám - ételeivel is találkozhat a közönség szeptember 3. és 5. között a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján az 5. Debrecziner Gourmet Fesztiválon. Azok, akik ellátogatnak a rendezvényre, egy időben és egy helyszínen megtapasztalhatják, hogy hol tartanak azok a szereplők, akik ma Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, fine bisztrókról, food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.

JEGYEK ELŐVÉTELBEN:

NAPIJEGY: 1 990 FT/NAP

TARTALMA: 1 NAPRA SZÓLÓ KARSZALAG, 1 DB EXKLUZÍV KÓSTOLÓ POHÁR

LÉTSZÁM LIMIT:

 

PÉNTEK: 1500

SZOMBAT: 2500

VASÁRNAP: 1000

 

VIP BÉRLET: 19 990 FT/3 NAP

 

TARTALMA: 3 NAPRA SZÓLÓ KARSZALAG, 1 DB EXKLUZÍV KÓSTOLÓ POHÁR,

BELÉPÉS A VIP TERASZRA*

 

* A HÁROM NAP ALATT TETSZÉS SZERINT IGÉNYBE VEHETED A VIP TERASZ SZOLGÁLTATÁSAIT, AHOL PEZSGŐ, BOR, KÉZMŰVES SÖR KÓSTOLTATÁS, ILLETVE SÉFEK KÖZREMŰKÖDÉSÉBEN KÜLÖN ÉTELKÓSTOLÓ IS VÁR. A VIP TERASZON KÖTETLEN FORMÁBAN BESZÉLGETHETSZ, KOCCINTHATSZ A GASZTROVILÁG IKONIKUS ARCAIVAL.

LÉTSZÁM LIMIT:

500

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!