Program


De mi lett a nővel? (Gózon Gyula Kamaraszínház)

De mi lett a nővel? (Gózon Gyula Kamaraszínház)

A nyolc rövid elbeszélés helyzeteire, motívumaira épülő, különös dramaturgiájú előadásban szerelmek és csalódások, kivégzések és foghúzások, öngyilkosságok és ellenvonatok kavarognak Irina Bikulina ártatlan, mégis felkavaróan buja, szenvedélyes alakja körül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 16. vasárnap, 19:00

De mi lett a nővel?
Színmű 1 részben
A Gózon Gyula Kamaraszínház vendégjátéka

Szereplők:
Kálid Artúr, Stubnya Béla, Tűzkő Sándor

Írta: Anton Pavlovics Csehov
Rendezőasszisztens: Rácz Renáta
Rendezte: Tasnádi Csaba
Producer: Szabó Ágnes

(Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma szeptember 4-i közleménye szerint NEM szükséges védettségi igazolással rendelkeznie Nézőinknek. A maszkviselés kötelező!
Kérjük, jegyvásárlás előtt vegyék figyelembe az érvényes kormányrendeletet, ami eltérhet a vásárláskor hatályban lévőtől!)

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!