Program


DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE

DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE

A mesekoncertben Danny Bain amerikai származású zenész és előadó, és Ágoston Béla multiinstrumentalista és zeneszerző kedves és vicces meséket adnak elő, különlegesebbnél különleges hangszerekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 14. szombat, 10:30

Kedves Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.08.14-ére, 10 óra 30 perces kezdéssel a Kulipintyó Villa udvarára meghirdetett DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE c. gyerekkoncert új helyszínen, a balatonföldvári Jogar Hotel udvarán kerül megrendezésre, változatlan kezdési időpontban.
Az új helyszín: Jogar Hotel - 8623 Balatonföldvár, Spur István utca 18.

Megértését köszönjük, szeretettel várjuk az előadásra!

---------------------------------

A 2010-ben Magyarországra érkezett ütőshangszeres mesélő, Danny Bain, jellegzetes mesemondó stílusát már sokan ismerik, gyerekelőadásaival számos díjjal és elismeréssel jutalmazta a magyar színházi világ. Ágoston Béla multiinstrumelista lényegében minden hangszeren játszik, zeneszerzőként lemezeken, filmekben és gyerekszínházi előadásokban is letette már a névjegyét.

A duó a 2019-es Művészetek Völgyében debütált közös koncertjével, melyben megmutatja hogyan kell játékos módon, létező és eddig még nem létezett hangszereken bolondosabbnál bolondosabb történetekkel szórakoztatni gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Az előadásban megszólaló hangszerek:
klasszikus fúvóshangszerek: szopránszaxofon, basszusklarinét; különboző népek hangszerei: balafon, steel drum, didzseridu, havasi kürt, fujara, amerikai házi készítésű gitárok (diddley bow, szivaros doboz gitár), magyar népi hangszerek (kecskeduda, brácsa, hegedű, ütőgardon);
nem-hangszer hangszerek: kutya játékok, sípok.

Ajánlatunk


vígjáték esőnap július 21.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!