Program


Dalinda
2

Dalinda

Az Opus Jazz Clubban időről időre olyan előadók is hallhatók, akik népzenei alapokról indulva, mégis kortárs szemlélettel hoznak létre friss hangzásvilágot. A Dalinda a cappella trió énekesnői – Nádasdy Fanni, Paár Julianna és Tímár Sára - mindannyian a magyar népzene elkötelezettjei.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

 Közreműködik:

Nádasdy Fanni - ének
Paár Julianna - ének
Tímár Sára - ének

Az Opus Jazz Clubban időről időre olyan előadók is hallhatók, akik népzenei alapokról indulva, mégis kortárs szemlélettel hoznak létre friss hangzásvilágot. A Dalinda a cappella trió énekesnői – Nádasdy Fanni, Paár Julianna és Tímár Sára - mindannyian a magyar népzene elkötelezettjei. Zeneiségükben mégis arra törekednek, hogy a népdalokhoz szükséges hiteles, ösztönös éneklési stílust modern formában, többszólamban, érzékenyen átdolgozva vigyék színpadra. Dalaik közös emberi tapasztalatokról szólnak, hiszen a népdalaink a mindannyiunkat érintő, kollektív érzések, gondolatok hordozói. Önkifejezésünk legtisztább forrása. A formáció gondolata 2015-ben született meg. Számos nép-és világzenei projekt élményéből, tapasztalatából, évek közös munkája során kristályosodott ki a Dalinda. Az elmúlt négy évben megfordultak a legnagyobb magyarországi koncerttermekben, külföldi fesztiválokon, ez év februárjában pedig Indiában képviselték az ethno a cappella műfaját.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!