Program


Daalarna Jótékonysági Vásár 2020

Daalarna Jótékonysági Vásár 2020

Idén újra megrendezésre kerül a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg. Reméljük, hogy kezdeményezésünkkel idén nem csak az UNICEF Magyarországot, hanem olyan menyasszonyokat is tudunk támogatni, akiknek az esküvői terveik nehéz helyzetbe kerültek a járványhelyzet miatt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 4. péntek, 18:30

Idén újra megrendezésre kerül a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg. Reméljük, hogy kezdeményezésünkkel idén nem csak az UNICEF Magyarországot, hanem olyan menyasszonyokat is tudunk támogatni, akiknek az esküvői terveik nehéz helyzetbe kerültek a járványhelyzet miatt. Ebben az évben nincs lehetőség alkalmi ruhák megvásárlására, kizárólag esküvői ruhák megvételére tudunk lehetőséget biztosítani.

A Daalarna Jótékonysági Vásárt 2020. augusztus 24 – 2020. szeptember 4. között tartjuk meg a Daalarna szalonban. Minden nap 11:00 - 19:00 óra között várjuk az érdeklődőket. Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. (Alkotmány utca – Bihari János utca sarka az utcafronton)
A vásárra időpont/jegyvásárlás szükséges! A vásárra szóló jegy ára 1000 Ft, mely összeggel az UNICEF Magyarországot támogatjuk. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a jegy.hu oldalon és partner jegyirodáiban lehet vásárolni! Egy érdeklődőnek kizárólag egy jegy vásárlására van lehetősége! Időpontot emailben, telefonon, személyesen a Daalarna NEM tud adni! Kérjük a megvásárolt jegyet kinyomtatva hozzátok magatokkal, vagy telefonon mutassátok be.

FONTOS TUDNIVALÓK

Amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy új kollekciós ruhák a vásár során nem kerülnek értékesítésre! A megvásárolható darabok régebbi kollekciós esküvői modellek lesznek, melyeket divatbemutatón, fotózáson mutattunk be. Előfordulhat, hogy ezért egyes ruhák már nincsenek tökéletes állapotban, tisztításra vagy javításra szorulnak. A ruhák utólagos igazítását, átalakítását vagy javítását a Daalarna NEM vállalja!

A mintadarabok mérete 36-38-as, mely a mi mérettáblázatunk alapján a 64-70 cm-es derékméretnek felel meg. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ennél nagyobb méreteink nincsenek, a ruhákat kiengedni nem lehet. Nagyon pici, illetve nagyon nagy méreteink nincsenek. A ruhák utólagos méretre igazítását nem vállaljuk, valamint a ruhákra garanciát nem vállalunk! A mintadarabjaink standard szoknyahossza 120 cm deréktól a földig.

Sajnos előzetesen nem tudunk információt adni arról, hogy pontosan mely modellek lesznek megvásárolhatók, de a Daalarna és a Secret Stories facebook és instagram oldalán megmutatunk majd pár darabot, melyek biztosan ott lesznek a vásáron.

Egy időpontra mindösszesen 2 vendéget tudunk fogadni. Minden vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során. Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak, ennyi idő után át kell adni a próba lehetőséget a következő időpontra érkező vendégnek. Ha valaki nem érkezik pontosan az időpontjára, annyi idővel kevesebbet tud próbálni, ezért kérjük érkezzetek pontosan. Ha valaki nem tud a lefoglalt időpontra eljönni, visszaváltásra/időpont-cserére sajnos nincsen lehetőség. Ha más időpontban szeretnél jönni, új jegyet kell vásárolni. Ha egyáltalán nem tudsz eljönni, a megvásárolt jegyet/lehetőséget kérjük ajánld fel másnak.

A  koronavírus jelenléte miatt javasoljuk, hogy mindenki kísérő nélkül érkezzen. Amennyiben ez mégsem oldható meg, minden vendég maximum 1 fő kísérőt hozhat, akiknek jegy nem szükséges. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy plusz kísérőket NEM áll módunkban beengedni! Ha a kísérő is szeretne ruhát próbálni, neki is külön jegy vásárlása szükséges! Maszk viselése a menyasszonyoknak és a kísérőknek egyaránt kötelező! Jegy/időpont nélküli érdeklődőket NEM tudunk fogadni!

A vásáron CSAK KÉSZPÉNZT tudunk elfogadni, kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség. Bankautomata a közelben található, kérjük, hogy előzetesen vegyetek fel készpénzt, ha szükséges.
A megvásárolt ruhák esetében, mivel nem új darabok, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség, illetve ruhát félretenni sem áll módunkban.

A szalonban mosdó/WC nem áll rendelkezésre és a központi irodánkban sem tudunk lehetőséget biztosítani a használatra. Az esemény felnőtteknek szól, kérjük a kisgyermekek, háziállatok most maradjanak otthon. Megértéseteket köszönjük!

Javasoljuk, hogy minden vendég testszínű fehérneműben, pánt nélküli melltartóban érkezzenek, valamint, ha lehet smink nélkül, mert az megkönnyíti a ruhák gyors próbálását. Próbacipő viselését nem javasoljuk, ezért kérjük ne hozzatok magatokkal.

Partnerünk a CATRICE Cosmetics jóvoltából minden jegyvásárlót CATRICE sminktermékkel ajándékozunk meg (Csak abban az esetben, ha eljön a lefoglalt időpontra!)
A jegyvásárlással és az eseményen való részvétellel a jegyvásárló automatikusan hozzájárul a feltételek elfogadásához.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!