Program


D.A.A. – Dóka Attila Akusztik: Játék a tűzben

D.A.A. – Dóka Attila Akusztik: Játék a tűzben

Koncert a Bethlen Téri Színházban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 19:00

A fiatal zenekar műsora egy érdekes crossover műfajt képvisel, amely a hagyományos könnyűzenei koncertet vegyíti a színházzal. Az előadás során ugyanis - egy rejtélyes narrátor segítségével - a nézők betekintést nyernek a dalszerző valós életébe, megértik motivációit, történetét. A különböző életszakaszokra, érzelmi állapotokra pedig a D.A.A. zenéjével reflektál, ad egyben a történéseknek sajátos aláfestést a különös végkifejletig. 

A zenekar mindig is szeretett kísérletezi és kitágítani a műfaji határokat, hiszen, mint vallják, a különböző művészeti ágak izgalmas és kontrollált keveredése olyan érzelmeket hozhat felszínre, amelyekért érdemes olykor túlnyúlni a hagyományos koncert sémáján. A színház ehhez pedig kiváló terep, ahol a fényekkel, térrel lehetőség nyílik újabb értelmi és érzelmi síkokkal gazdagítani a D.A.A. – dalok világát. 

A zenekar 2018. május 24-én jelentette meg első lemezét, így ez az előadás pontosan egy évvel később újabb mérföldkő a csapat életében.

Az előadás hossza 90 perc.
 
Dóka Attila - ének, gitár
Kovács Sára Dizna - fuvola, vokál
Dóka Péter - cajon
 
Jegyár: 2000 forint
Early bird jegyek május 10-ig: 1500 forint

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

zenés játék két részben

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!