Program


CSUKÁS-MESE - Süsü és barátai
4

CSUKÁS-MESE - Süsü és barátai

A Csukás István legendás vagy épp kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagyszülők pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével.

CSUKÁS-MESE - Süsü és barátai
mesejáték
A Kultkikötő és az Összpróba produkciója
Bemutató: 2021. május 31.

Szereplők:
HERMÁNYI MARIANN
SZEKERES MÁTÉ

Rendező: HAJDÚ LÁSZLÓ
Díszlettervező: KATONA-KOÓS JÁNOS
Jelmeztervező: VERÉB DIA
Dramaturg: DERES PÉTER
Rendezőasszisztens: NAGY VIKTÓRIA

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis akad, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom! A Csukás István legendás vagy épp kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagyszülők pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Két fiatal művész, számtalan halhatatlan mese és a mindig jókor érkező Süsü biztosítják a kellemes családi kikapcsolódást!

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

Ajánló


Jegyértékesítés 2021. december 1-től!

Sem a névadót, sem a zenekarát nem kell bemutatni, hiszen Emir Kusturica az egyik leghíresebb filmrendező az ex-jugoszláv régióból, a…