Program


Csomópontok

Csomópontok

A hatvanéves Turi Attila építész és alkotótársai Makovecz Imre nevével fémjelzett organikus iskola alkotói. A három évtized munkáit bemutató kiállítás képet ad a változatos életmű, a családi háztól az iskolákon át a nagy összefogással megvalósult programszintű Beregi és Vörösiszap újjáépítési munkákról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A hatvanéves Turi Attila építész és alkotótársai Makovecz Imre nevével fémjelzett organikus iskola alkotói. A három évtized munkáit bemutató kiállítás képet ad a változatos életmű, a családi háztól az iskolákon át a nagy összefogással megvalósult programszintű Beregi és Vörösiszap újjáépítési munkákról.A munkákat át és átszővi az organikus iskola közös története, a Mester szemléletmódja, tevékenységi területeinek továbbvitele, kibontása.

A Kós Károly Egyesülés szellemisége tükröződik - az Európában egyedülálló - főépítészi tevékenységben, a sajátos oktatási tevékenységen, posztgraduális képzési formán. Az alkotások helytől függetlenül nem pusztán egy épület, de a közösség építését is jelentik, kiindulva a hagyományokból és inspirációt adva egy fenntartható környezethez. Az épületek, közterek kialakítása bemutatja a térben és időben értelmezett helyi értékek befogadását, a kisvárosi, kistelepülési kulturális illeszkedés organikus regionalizmus szemléletét, gyakorlatát. Az épületek struktúrája, részletei, anyagai közvetítők – egy használati objektum keretei között – egy teljesebb, minden érzékünkkel érzékelhető világ befogadásához.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!