Program


Csillámgarnélák (Les crevettes pailletées)

Csillámgarnélák (Les crevettes pailletées)

Az úszó-világbajnokság nagy esélyese, Mathias Le Goff egy nyilvános homofób kirohanása után azt kapja büntetésül a szövetségtől, hogy készítsen fel egy meleg férfi vízilabdacsapatot – a Gay Gamesre. A feladat nem egyszerű, mivel a Csillámgarnélák elég lazán kezelik az edzéstervet. Már csak az a kérdés, melyik félben erősebb a versenyszellem – és a másikkal/mássággal szembeni nyitottság és tolerancia.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 20. csütörtök, 18:30

Csillámgarnélák | Francia vígjáték, 2019, 103’ | Rendezte: Cédric Le Gallo, Maxime Govare | Szereplők: Nicolas Gob, Alban Lenoir | Francia nyelven, magyar felirattal

Az úszó-világbajnokság nagy esélyese, Mathias Le Goff egy nyilvános homofób kirohanása után azt kapja büntetésül a szövetségtől, hogy készítsen fel egymelegférfi vízilabdacsapatot – a Gay Gamesre. A feladat nem egyszerű, mivel a Csillámgarnélák elég lazán kezelik az edzéstervet. Már csak az a kérdés, melyik félben erősebb a versenyszellem – és a másikkal/mássággal szembeni nyitottság és tolerancia. A Priscilla – A sivatag királynőjének kalandjai és a Szabadúszók rajongóinak.

Les crevettes pailletées | Comédie, 2019, 103’ | Pays de production : France | Réalisateur : Cédric Le Gallo, Maxime Govare | Avec : Nicolas Gob, Alban Lenoir | Français, sous-titré hongrois

Après avoir tenu des propos homophobes, Mathias Le Goff, vice-champion du monde de natation, doit entraîner "Les Crevettes Pailletées", une équipe de water-polo gay, davantage motivée par la fête que par la compétition. Mathias découvre cependant un univers décalé qui va bousculer tous ses repères et lui permettre de revoir ses priorités dans la vie.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!