Program


Csillagok nyomában - Kepes András

Csillagok nyomában - Kepes András

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén, a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban és Hollywoodban, New Yorkban, Latin-Amerikában és a Nobel-díj átadásokon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 17:30

Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt. Mikrofonja előtt olyan világhírű színészek, rendezők, filmesek és Nobel-díjas írók szólaltak meg, mint Woody Allen, Gina Lollobrigida, Donald Sutherland, Federico Fellini, Martin Scorsese, García Márquez, ALejo Carpentier, Julio Cortázar vagy Mario Vargas Llosa és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is.

Az előadás hossza 90 perc.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

zenés party két részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!