Program


Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 18:00

The Fans Strike Back – CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS
A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából

George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A kultikus űr-fantasy immár több mint 40 éve száguld töretlen, generációkon átívelő népszerűséggel.
 
2019. decemberében mutatják be a mozik a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel. A filmpremierhez kapcsolódva nyitja meg kapuit Magyarországon is a The Fans Strike Back -Csillagok háborúja gyűjtői kiállítás, amely egyenesen Párizsból érkezik Budapestre, a Bálnába. 

A Daniel Prada és a LetsGo Company által összeállított, több mint 600 eredeti darabból álló kollekció 10 kamionnal érkezik Budapestre. A gyűjtemény elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái.

A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatót a sorozat cselekményén, különleges audiovizuális effektekkel idézve meg a Csillagok Háborúja ikonikus világát.

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS egyik meglepetése a több űrhajóból álló virtual reality élménysarok és a Jedi kiképző ring, ahol külön térítés ellenében élhetjük át a VR élményeket. A virtual reality teremben több galaktikus űrcsatát is átélhetnek a látogatók, majd az izgalmakat a SPACE bárban pihenhetik ki.

A Csillagok háborúja – The Fans Strike Back egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők. Találkozhatunk a filmből jól ismert szereplők - Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakjával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású játék-figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is. Lélegzetelállító a hatalmas csillagromboló kapitányi hídja, az óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is. A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót is és egyéb kultikus tárgyakat.

Ajánlatunk


Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka esőnap július 7.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!