Program


Csésze a Niagara alatt – Andrássy Máté önálló estje

Csésze a Niagara alatt – Andrássy Máté önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 10. vasárnap, 19:00

Mi a különbség a színészet és a stand up között? Mit jelent egy színésznek ha díjat kap? Mi köze a kvantumfizikának a rendezéshez? Hogyan lehet felszámolni a hajléktalanságot egy előadással? Milyen érzés meztelenül állni 400 néző elött? Hogyan kell bekerülni egy filmbe? Hogyan képesek a színészek annyi szöveget megtanulni? És végül…. hogyan kerül egy csésze a Niagara alá? 

 

Ha érdeklik a válaszok, de nem akar színházba menni.  Ha nem érdeklik, de színházba akar menni.  Ha mindez egyáltalán nem érdekli, de érdekli, hogy miért nem érdekli, itt a helye!

Ajánlatunk


JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!