Program


Cseh Tamás - Százféle változatban

Cseh Tamás - Százféle változatban

2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt.
A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében fantasztikus estet kínálunk a Hírös Agóra Kulturális Központban április 4-én, csütörtökön 19 órától.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 19:00

A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás és Másik János dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban" címet kapta. Ez a cím -mely a műsorban elhangzó egyik dal sora is egyben- utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

Az est fellépő énekesei:
Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter,
Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!