Program


Cseh Ősz / Treetop (CZ)
3

Cseh Ősz / Treetop (CZ)

A zenekar három szólista közös gyermeke, amelyben egymást kölcsönösen inspirálják, így zenei kommunikációjuk természetes és magától értetődő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 6. szerda, 20:00

Cseh Ősz / Treetop (CZ)

Közreműködik:
Richard Šanda - harsona
Vojta Drnek - tangóharmonika
Michal Šelep - nagybőgő

A Treetop egy kortárs kamarajazz trió, melyet a berlini bázisú tangóharmonikás, Vojta Drnek, a prágai harsonaművész, Richard Šanda, és a Pozsonyban élő bőgős, Michal Šelep alkot. A szokatlan hangszerösszeállítás a három zenészszemélyiség közötti különleges szinergia, zenei és személyes összhang eredménye. A zenekar tulajdonképpen három szólista közös gyermeke, amelyben egymást kölcsönösen inspirálják, így zenei kommunikációjuk természetes és magától értetődő. Sokszínű repertoárjuk több szempontból utal vissza a Treetop zenei útjára, mely a jazzinspirációktól a népzenei hatásokon át a kortárs zenei koncepciókig ível, miközben a nem hétköznapi hangszerelésben rejlő lehetőségeket is igyekeznek minél nagyobb mértékben kiaknázni.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!