Program


Családi gumiszoba
5

Családi gumiszoba

Dolák-Saly Róbert gyerekműsora

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 14. vasárnap, 11:00

CSALÁDI GUMISZOBA

A gyerekeknek szóló előadás egy játékos, interaktív, sajátosan Dolák-Salys humorba ágyazott koncert, amelyen a felnőttek is jól szórakoznak. A műsorban a saját dalszerzemények, megzenésített versek előadásán túl együtt éneklés, tréfás találóskérdések és diavetítések, animációs filmek, bűvészmutatvány, tánc, házibuli, valamint némi rosszalkodás is helyet kapnak. Az előadás 60-70 perc, de a hosszabbítás jogát a jó hangulattól függően fenntartjuk.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!