Program


Családi ágy

Családi ágy

A Családi ágy című vígjáték közel száz éve született a holland szerző, Jan de Hartog tollából. A darab egy házasság történetének hat epizódját mutatja be az esküvőtől a korai öregkorig. Középpontjában a címadó bútordarab: egy ágy áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 19:00

Jan de Hartog: Családi ágy
vígjáték

Ez az ágy, a „minden titkok tudója”, a házastársi élet alfája és omegája, a kritikus események színhelye (és elszenvedője). A hálószobai események valóban alkalmasak egy teljes életút elbeszéléséhez, már ha van, aki szeretne erről a pikáns ínyencségekkel és mindennapi drámákkal teli életútról bármit is mondani.
A két embert a valódi szerelem hozta össze, és tartja egymás mellett, de ennek a szerelemnek is próbatételeket kell kiállnia. A kacagtató, megható jelenetek végigvisznek bennünket közel húsz év történésein, melyekben csak egy állandó, változatlan elem van: a nagy családi ágy a mama által hímzett párnával. Nászéjszaka és szülés, féltékenység és önvád, hűség és hűtlenség követik egymást a kapcsolatban, hogy aztán a végén mindig ott legyen kéznél a régi bútordarab, az igazi megoldás. És mindez a múlt század fordulóján, a békésnek induló 1900-as évek elején.

Szereplők:
Agnes................ Fehér Tímea
Michael.............. Bartus Gyula Jászai Mari-díjas

Rendezte: Csurulya Csongor

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!