Program


Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 16. szerda, 19:00

Van aki, úgy lázad, hogy moziban nem a saját helyére ül. Vagy lefotózza a „fényképezni tilos” táblát. Esetleg azt mondja, nincs egy perce a környezetvédelemre, pedig van. És még a wc papírt sem a szaggatott vonalnál tépi el, mert nehogy már valaki a gyárból mondja meg neki, hogy mennyi kell. 

A Karinthy-gyűrű díjas Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter műsorában a hétköznapi lázadásoké lesz a főszerep, épp ezért nem kell oszlatásra számítani, rendőrkordon sem lesz, legalábbis amíg igény nem fogalmazódik meg erre. 

„Ami a lázadási technikákat illeti – a Femen aktivistái például az üzenetüket meztelen női keblekre szokták felfesteni. Ezt a lázadási formát mindenképpen ki szerettük volna próbálni, de meztelen női keblek hiányában ez meghiúsult.” – tájékoztattak a fellépő humoristák. 

„Szintén szimpatikus nekünk a PETA, akik az állatkísérletek ellen szólalnak fel. Például, hogy állítsák le a kozmetikumok tesztelését kisállatokon. Egyetértünk, meg aztán a hörcsögökön szarul is néz ki a szájfény.” – áll a nyilatkozatukban. 

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs és Felméri Péter stand-up és sketch-comedy műsora „mostvagysoha” .

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!