Program


Csajkovszkij: Csipkerózsika  ROH 2019/20

Csajkovszkij: Csipkerózsika ROH 2019/20

A Csipkerózsika, az orosz balett egyik legnagyobb klasszikusa alapozta meg a második világháború után a Royal Ballett világsikerét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 20:15

A Csipkerózsika, az orosz balett egyik legnagyobb klasszikusa alapozta meg a második világháború után a Royal Ballett világsikerét.

Élő közvetítés a londoni Royal Opera House-ból.

1946 óta újra meg újra elvarázsolja a Covent Garden közönségét. Hatvan évvel később, 2006-ban a társulat vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit.

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij
Koreográfus: Frederick Ashton, Anthony Dowell és Christopher Wheeldon, Marius Petipa nyomán

Az előadás hossza: 3 óra, két szünettel

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Pásztor László – Jakab György – Hatvani Emese Böhm György – Korcsmáros György: SZÉP NYÁRI NAP A NEOTON MUSICAL ELŐADÁS ESŐNAPJA: 2024. 07. 13. 21:00

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!