Program


Cory Henry: Best of Me / LISZT ÜNNEP 2021

Cory Henry: Best of Me / LISZT ÜNNEP 2021

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 21. csütörtök, 20:00

Közreműködik: Cory Henry – ének, billentyűs hangszerek, Joshua Easley – basszusgitár, TaRon Lockett – dob

A világhírű New York-i muzsikus, Cory Henry újra és újra feladja a leckét azoknak, akik valamilyen stílus kategóriái szerint kívánják jellemezni frenetikus, ellenállhatatlanul spontán és virtuóz zenéjét. A csodagyerekként feltűnt, több hangszeren játszó énekes, dalszerző és producer idén szeptemberben adta ki Best of Me című lemezét, melynek anyagával azonnal turnéra is indult, szülővárosa Blue Note Jazz Clubjában például tíz koncertet is adott idén szeptemberben.

„A zene nyelve univerzális, mindenki megértheti. Nagyszerű dolog látni, hogy emberek összegyűlnek a világ legkülönbözőbb pontjairól, és társadalmi háttértől, világszemlélettől függetlenül együtt tapasztalják meg a zene erejét. Best of Me című új albumom eddigi művészi utam esszenciája, olyan dalok gyűjteménye, melyeket zenei példaképeim írtak és inspiráltak. Remélem, hogy másokat is inspirálnak majd a saját útjukon” – nyilatkozta Cory Henry.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!