Program


Coda Nostra Big Band koncert

Coda Nostra Big Band koncert

Klasszikus swing, jazz és latin dallamok big bandre hangszerelve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 18:00

A Coda Nostra Big Band 2008-ban alakult egy baráti társaságból. Az együtt zenélés örömén kívül, működésünk lényegének tartjuk, hogy minél szélesebb réteggel ismertessük és kedveltessük meg a nagyzenekari jazz-t (big band). Hiszünk abban, hogy így hozzájárulunk az igényes élőzenei kultúra fejlődéséhez. A zenekar vezetője Varga Botond, művészeti vezetője Pázmándi Gergely, énekel Kész Petra.

Repertoárunkban a hagyományos swing-es big band muzsika mellett a latin és modernebb jazz darabok egyaránt megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy repertoárunk egyre nagyobb részét alkossák magyar szerzők / hangszerelők művei, valamint Magyarországon kevésbé ismert, de nagyszerű könnyűzenei darabok.

Zenészeink Hivatásos és amatőr zenészek, akiket az együtt zenélés szeretete, fellépések- és közös utazások élményei valamint a barátság tartanak össze." ( Coda Nostra Band: Bemutatkozó)


A KONCERT A KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL RENDEZVÉNYSOROZAT RÉSZE.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!