Program


Cimbalogh Trió
2

Cimbalogh Trió

Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is egyaránt kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 20:00

Cimbalogh Trió

Közreműködik:
Balogh Kálmán - cimbalom
Lakatos Róbert - brácsa, hegedű
Novák Csaba - nagybőgő

Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is egyaránt kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét. Lakatos a zenekar többi tagjához hasonlóan a kísérő és a szóló szerepet váltogatja hangszerén. A bőgős Novák Csaba ugyanakkora tekintélyt vívott ki magának a world music terén, mint az autentikus népzenét játszó zenekarokban, kiváló hangszereléseket készített, rengeteg zenekarba és énekes produkció kíséretébe hívják.

A Cimbalogh Trió zenéje legalább olyan játékos, mint a formáció elnevezése. Repertoárjukban szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárják. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!