Program


Charlie 75 koncert - Csak a zene van!

Charlie 75 koncert - Csak a zene van!

Jubileumi alakalomból indul útjára a turné, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 27. kedd, 19:00

Charlie 75 koncert - Csak a zene van!

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során több formációban alkotott, számtalan albumot tudhat magáénak.
Legutolsó albuma, Mindenen túl címmel 2020-ban jelent meg.

Ebből a jubileumi alakalomból indul útjára a turné, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti.

Igazából, ha minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is elhangzana mindegyiken:
CSAK A ZENE VAN!

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!