Program


Charles Bukowski-est

Charles Bukowski-est

Charles Bukowski költészete lesz a középpontban. "Egy jó vers mindenre képes", írja Bukowski a sorozatunk mottójául választott idézetben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 27. szombat, 19:00

Charles Bukowski-est

"A jó vers olyan, mint a hideg sör" – Charles Bukowski

A Jókai Klub és az Andaxínház Alkotócsoport három részes versszínházi sorozatának második alkalmán a közelmúlt tengerentúli irodalmának fenegyereke, Charles Bukowski költészete lesz a középpontban. "Egy jó vers mindenre képes", írja Bukowski a sorozatunk mottójául választott idézetben. Ki tudja, talán arra is, hogy a klisé mögött felfedezhessük Bukowski költészetének valódi tétjét, erejét, árnyalatait, sokszínűségét.

A verseket fordította Pritz Péter
Előadó: Hajduk Károly
More von dir - cselló duó: Kertész Endre és Friderikusz Péter
Koncepció: Zsalakovics Anikó

Közös védelmünk érdekében, az eseményen részt venni – az intézmény aktuális járványügyi szabályozásainak megfelelően – védettségi igazolvánnyal, maszk viselésével lehet.
Megértésüket köszönjük!


Kép: Ulf Andersen/Getty Images fotójának felhasználásával készült.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!