Program


CHALLENGE SHOW
4

CHALLENGE SHOW

Kasza Tibi a Crystal zenekar énekeseként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, emellett sikeres tévés és rádiós műsorvezetőként is az ország kedvence lett.
A 2022. februári, nagysikerű Challenge koncert után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újra megrendezésre kerül a Challenge Show.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 19. vasárnap, 19:00

Kasza Tibi - Challenge Show

Kasza Tibi a Crystal zenekar énekeseként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, emellett sikeres tévés és rádiós műsorvezetőként is az ország kedvence lett.

A 2022. februári, nagysikerű Challenge koncert után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újra megrendezésre kerül a Challenge Show. 

Kasza Tibi a Challenge életmód megalkotójaként egy hatalmas, fogyni vágyó közösség mentora és vezetője lett, akiknek szánja ezt a különleges zenei és lelki élményt.

Világszínvonalú élő koncert show-val várja a nézőket, akik a zenei élmény mellett egy igazi lelki feltöltődést is kapnak majd az életmódváltásukhoz. 

Kasza Tibi humorát sem kell senkinek bemutatni, így egy igazi szórakoztató Stand-up Comedy-re is számíthatnak a koncert látogatói.

A koncerten felcsendülnek Kasza Tibi legismertebb dalai az elmúlt 20 évből egészen napjainkig.

A koncert megtekintése 12 éves kortól ajánlott.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!