Program


C’est la vie (… La Vie Ennui)

C’est la vie (… La Vie Ennui)

A történetben két bárénekesnő életébe kukucskálhatunk bele. Kettejük sorsa fonódik egybe a történet során. Fellázadnak, és személyes sorsukat tárják a közönség elé. Nem a kornak - az 50-es évek Párizsa - és nem a bár tulajdonosa kívánalmának akarnak megfelelni. Dalaik a férfiakról, a szerelemről, és a nőkről szólnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 20:00

Gregg Opelka: C’est la vie (Ilyen az élet)
zenés parfé életre-halálra

A történetben két bárénekesnő életébe kukucskálhatunk bele. Kettejük sorsa fonódik egybe a történet során. Fellázadnak, és személyes sorsukat tárják a közönség elé. Nem a kornak - az 50-es évek Párizsa - és nem a bár tulajdonosa kívánalmának akarnak megfelelni. Dalaik a férfiakról, a szerelemről, és a nőkről szólnak. Segítségükre van a bár zongoristája is, akivel már korábban elindult a személyes munkakapcsolat. Ő a zeneszerzője a két énekesnőnek.  Érdemes-e küzdeni saját magukért, művészetükért? A történet végén a bár tulajdonosa, igazgatója… Nos! Hogy, mit tesz, hogyan reagál az új helyzetre?... Ez, majd kiderül azok számára, akik megtisztelik jelenlétükkel előadásunkat!

DALSZÖVEGEK ÉS ZENESZERZŐ: GREGG OPELKA
 
Szereposztás:
Fatiguée.......... Vidovenyecz Edina
Dominique....... Liszi Melinda

Zongorista: Kovács Zoltán

Fordította: Galambos Attila
Ügyelő: Szepsi Szilárd / Korom Gábor
Korrepetítor: Galambos Hajnalka
Rendezőasszisztens - Súgó: Szabó Emőke szh.
Mozgás: Fosztó András
Rendezte: Bartus Gyula - Jászai Mari-díjas

A C’est La Vie előadását a DRAMATIC PUBLISHING-gal (Woodstock, Illionois, USA) kötött különleges megállapodás teszi lehetővé.
A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!