Program


Catalan Sounds - Pau Figueres

Catalan Sounds - Pau Figueres

"Pau Figueres egyike korunk legtehetségesebb és legérdekesebb gitárosainak. Mesterien beszéli a különböző zenei nyelveket, és jó ízléssel képes a gitárt egy önmagáért beszélő hangszerré varázsolni, hogy az szinte egy élőlény könnyedségével fejezze ki magát"



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 20:00

Pau Figueres, aki jelenleg a többszörös Grammy-díjas művész, Alejandro Sanz társaságában turnézik, olyan nevekkel dolgozott eddigi pályája során, mint Rufus Wainwright, Sílvia Pérez Cruz, Jonah Smith, Mayte Martin és Carles Benavent. Pau a flamenco-t ötvözi a kortárs könnyűzenei műfajokkal, egy kiemelkedő gitáros, aki több perspektívából képes megközelíteni a zenét, és a gitárra egy sokoldalú cross-over hangszerként tekint. Számtalan zenei műfajban, stílusban és projektben merült el az évek során, melnyek eredményeképpen olyan eredeti kompozíciók születtek, amelyek hűen tükrözik a gitár - és egyáltanán a zene - egyedi megközelítésmódját.

Közreműködik:

Pau Figueres - flamenco gitár
Ismael Alcina - nagybőgő
Darío Barroso - flamenco gitár
Arnau Figueres - ütőhangszerek

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!