Program


Carpathian Impressions

Carpathian Impressions

A Carpathian Impressions nagysikerű formáció a teltházas new yorki Carnegie Hall-ban adott koncertjük után először Magyarországon a Fertőrákosi Barlangszínházban tartja hazai fellépését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 20:00

Carpathian Impressions

A formáció Polgár Éva, Borbély László és Varga Gábor közreműködésével, a Kárpát-medence zenei örökséget mutatja be Liszt, Bartók, Kodály és a magyar népzene improvizációin keresztül.

A három zongorista fellépett többek között a los angelesi Zipper Hallban, a washingtoni Kennedy Centerben és a világhírű new yorki Carnegie Hallban, teltház előtt.
Az amerikai kritikusok egyhangúan éltették a koncert program minőséget és hihetetlen hangulatát.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!