Program


Búgócsiga – MÁV Szimfonikus Zenekar - ÚJ HELYSZÍNEN

Búgócsiga – MÁV Szimfonikus Zenekar - ÚJ HELYSZÍNEN

A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Az idei évadban is folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeink. A programok szerkesztője és házigazdája Székely Edit zenepedagógus, a MÁV Szimfonikus Zenekar fuvolaművésze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 16. kedd, 17:15

Búgócsiga

Interaktív koncertsorozatunkat a legkisebb korosztály számára indítottuk el több mint egy évtizede, hiszen a zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni. Az 50 perces programon zenekarunk művészei számunkra kedves, örömteli művekkel készülnek, a sorozat megálmodója, és műsorvezetője – Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus – pedig gyermekdalokkal, ölbeli játékokkal színesíti a foglalkozást.

A népszerű sorozatunkra ez alkalommal két időpontra (16:00 és 17:15) lehet jegyet váltani.
Jegyeiket kizárólag online tudják megvásárolni.

A részvételi díj 3 éves kortól fizetendő.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!