Program


Budapest Bár koncert

Budapest Bár koncert

A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház az országban egyedülálló módon egy olyan több funkciós nyári szabadtéri színházi tér, melyben a szabadtéri színházi, koncert, cirkuszi és táncszínházi produkciók épp úgy helyt kapnak, mint a Nemzeti Lovas Színház lovas színházi produkciói.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 20. vasárnap, 20:30

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom

A 2015-óta működő nyári szabadtéri játszóhelynek a Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy az időjárástól függetlenül kényelmes, és igényes szórakozási lehetőségként előadásonként, közel 1000 néző élvezhesse hazai és határon túli színházi produkciókat és nagy koncerteket.

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait.   Az   eredetileg egyetlen  lemezre  összeállt  alkalmi  csapat  azóta  is sikerrel  koncertezik  színházakban,  fesztiválokon  és rendezvényeken  egyaránt.  Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

A zenekar tagjai:
Farkas Róbert (hegedű, gitár)
Farkas Mihály (cimbalom)
Ökrös Károly (harmonika)
Farkas Richárd (nagybőgő)
Kisvári Bence (dob)

Sztárvendég:
Németh Juci, Tóth Vera, Mező Misi, Rutkai Bori, Keleti András, Szűcs Krisztián

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!