Program


Budapest Bár koncert

Budapest Bár koncert

Az eredetileg egy lemezre összeállt zenekarnak az idei immár a nyolcadik sorlemeze. A március 15-én megjelent, Ha megtehetnéd című új lemez témája a szerelem, a vágy és ennek minden minősége: boldog, szomorú, elkeseredett, csalódott, játékos, régi és új címadó dalát Lovasi András írta, melynek témája a szerelem és ennek minden minősége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 21. hétfő, 20:00

Köszönjük mindenkinek, aki nem váltotta vissza jegyét és több min fél évet vár az eredeti időponthoz képest.


Az eredetileg egy lemezre összeállt zenekarnak az idei immár a nyolcadik sorlemeze. A március 15-én megjelent, Ha megtehetnéd című új lemez témája a szerelem, a vágy és ennek minden minősége: boldog, szomorú, elkeseredett, csalódott, játékos, régi és új  címadó dalát Lovasi András írta, melynek témája a szerelem és ennek minden minősége: boldog, szomorú, elkeseredett, csalódott, játékos, régi és új.
A lemezre felkerülnek régebbi kedvencek, a koncert műsora azonban elsősorban az új dalokból áll majd össze.

Énekesek: Hamarosan!
Vezető: Farkas Róbert
Zenekar tagjai: Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Ferenc

A Budapest Bár a már jól ismert kávéházi dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává.

Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, védjegyévé vált egyedi stílusának gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!