Program


Budapest Bár Koncert

Budapest Bár Koncert

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

Mi a boldogság recepje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2020. január 24-én az újpesti UP Rendezvénytérben a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián és Mező Misi.
 
A Budapest Bár az utóbbi évtizedek legeredetibb magyar zenei produkciója, mely szívbemarkoló és szívderítő dalok feldolgozásaival méltán vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek, a folyamatosan frissülő és szerethető repertoárnak, és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.  A Budapest Bár mára tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, a világszinten is kiváló zenészek és az elsővonalbeli, tapasztalt, közönségkedvenc énekesek miatt lett mára az egyik legkeresettebb koncertzenekar.  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés party két részben

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!