Program


BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 18:00

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM: A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA
Kezdés időpontja: 2022.12.09 18:00

Ha magyar sörről esik szó, a legtöbb embernek Kőbánya vagy a Dreher név ugrik be. Pedig a 19. században, a filoxéra vész árnyékában megszületett promontori sörfőzés is híres volt egykor. A sörgyár kiépítésének és üzleti ismertségének megteremtői a svájci Haggenmacherek voltak, akik a hazai malomiparban betöltött szerepük mellett a sörgyártásban is jelentős eredményeket értek el. Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Előadó: Gyönki Viktória

Ajánlatunk


Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek.

Ajánló


PUFf - Pál utcai fiúk hatodikos szemmel - a Váci Waldorf Iskola diákjainak előadása

A Gáz van, babám! lemezbemutató koncertjét a Mester 75. születésnapjára terveztünk, de a pandémia közbeszólt. A nagyszabású előadás műsorán a…

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!