Program


BŰBÁJOS ÉTELLIFT
5

BŰBÁJOS ÉTELLIFT

két egyfelvonásos klasszikus egy estén

Harold Pinter – Az étellift c. darabja és Slawomir Mrozek – Bűbájos éj c. darabja

A Hadart Színház előadásában
 több

Egy előadás áráért két egyfelvonásos klasszikus egy estén. A Hadart Színház előadásában
Egy szoba rejtélyei kerülnek a reflektorfénybe két méltán elismert író különböző nézőpontjából.


Két színész, 4 különböző karakter és egy szoba, amely mindkét darabban rejteget titkokat. Vajon, hogy reagál a Bérgyilkos duó, ha körülöttük megfejthetetlen dolgok történnek és milyen rejtélyeket tartogat egy másik szoba Kartársaink számára? Szereplőink személyisége vajon kiállja a bezártság próbáit vagy lehull a maszkjuk és felszínre tör nagy gonddal leplezett valódi énjük!?

 

1. felvonás – Harold Pinter:  Az étellift c. darabja

Két bérgyilkos várja egy szobában, hogy elkezdhessék a melót. Különös üzenetek érkeznek, s a légkör egyre fojtogatóbb. A külső események végzetesen összekeverednek a személyiség útvesztőiben. Van egy megbízó és egy feladat, de vajon ki a megbízó, és mi a feladat, és vajon az a veszélyes, ha nem tudjuk, vagy az, ha meg akarjuk tudni. Tény viszont, hogy a WC nem akkor öblít, amikor kellene, egy váratlanul felbukkanó ételliften pedig különös étel- és italrendelések érkeznek. 
Szereplők: Ben és Gus

2. felvonás – Slawomir Mrozek: Bűbájos éj c. darabja

Kartárs és Kedves Kartárs egy szállodai szobában olyan élmény hatása alá kerül egy harmadik személy – nő megjelenésével -, hogy ideig-óráig kizökkennek a mindennapok biztonságából, és megkérdőjelezik egymás és a maguk létezését is. A harmadik személy megfejthetetlen szándékai, eldönthetetlen befolyása erre a két emberre, képtelenné és számos esetben komikussá teszik az egész helyzetet. 
Szereplők:  Kartárs,  Kedves Kartárs  és  A harmadik

 

Szereplők:

 

Ben / Kedves Kartárs

Bordás Mihály

Gus / Kartárs

Gieler Csaba

A harmadik

Enyingi Zsófia

 

 

Rendezte: HÁDA JÁNOS

 

Ajánló


Párizs nyüzsgő utcái, művészek, artisták, színészek és arisztokraták magával ragadó kavalkádja. A történet középpontjában Garance, a gyönyörű színésznő áll, és…