Program


Branford Marsalis és barátai / BARTÓK TAVASZ 2022

Branford Marsalis és barátai / BARTÓK TAVASZ 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 2. szombat, 20:00

Közreműködik: Tímár Sára – ének, Hegedűs Gergely Dávid, Király Miklós – hegedű, Varga Kornél – gitár, Borbély Mihály – tárogató, szaxofon, Salamon Soma – harmonika, furulya, Szokolay Dongó Balázs – duda, Branford Marsalis Quartet

A kvartett tagjai: Branford Marsalis – szaxofon, Joey Calderazzo – zongora, Eric Revis – nagybőgő, Justin Faulkner – dob

Branford Marsalis legutóbbi fellépése után három évvel tér vissza kvartettjével a Müpába. A koncerten elsősorban 2019-ben napvilágot látott lemezük, a The Secret Between the Shadow and the Soul anyagából játszanak, de a világhírű amerikai szaxofonos és barátai tolmácsolásában egy vadonatúj, kifejezetten a Müpa felkérésére született, magyar népzenei ihletésű darabot is hallhatunk.

Marsalis a kortárs jazz egyik legnagyobb hatású, mindig megújulni képes, mégis egyfajta állandóságot sugárzó szaxofonosa: öntörvényű, megalkuvást nem ismerő, az afroamerikai zenei hagyományokhoz szorosan kötődő muzsikus, ezért is van különös jelentősége annak, hogy az autentikus magyar népzenében ihlető forrásra talált új zenei gondolatok megformálásához.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!