Program


Börgöndi Légiparádé
2

Börgöndi Légiparádé

Szeptember második vasárnapján immáron 27 éve lepik el Székesfehérvár egét a szebbnél szebb vasmadár különlegességek, s az igazán jó hír az, hogy nem lesz ez másképpen idén sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 10. vasárnap, 8:00

Szeptember második vasárnapján immáron 27 éve lepik el Székesfehérvár egét a szebbnél szebb vasmadár különlegességek, s az igazán jó hír az, hogy nem lesz ez másképpen idén sem. A hagyományoknak megfelelően számtalan érdekességgel kedveskedünk a kilátogatóknak földön és levegőben egyaránt. Itt lesznek repülőnapjaink legnépszerűbb sztárjai mellett különleges és érdekes újdonságok is. Úgy, mint: katonai repülőgépek és helikopterek, II. világháborús repülőgépek, motoros és vitorlázó műrepülés, katonai és civil ejtőernyősök, a hazai old timer repülés jeles képviselői, valamint repüléstörténeti kiállítás, és sétarepülés.

A légibemutatók és a sétarepülések közötti időt pedig izgalmas földi esemény folyammal igyekszünk minőségileg kitölteni. 

Korosztály: 0-99 éves korig

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!