Program


Bolondos mesék

Bolondos mesék

A három népmese középpontjában "bolondos" történetek állnak, mint például a Benedek Elek gyűjtésében megtalálható Bolond Istók. Mindannyiunk emlékei között ott vannak a nagy mesegyűjtő, mesemondó csodásan illusztrált könyvei, ezeken nőttünk fel, s ezeket adjuk át gyermekeinknek is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 16:00

A magyar népmesékben a bolondok visszatérő, közkedvelt szereplők. Kiváló lehetőséget adnak e tréfás mesék az egyes személyiségtípusok kifigurázására, jellemrajzok észrevétlen ábrázolására. A mese végén pedig még az is kiderülhet, hogy a "bolondnak" van a legtöbb esze. Olyan előadás ez, melyben vásári hangulatot teremtve szórakoztatjuk közönségünket.

Zene: Lovas Gábor
Tervező: Lenkefi Zoltán
Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs, Lovas Gábor
Rendező: Czipott Gábor

4 éves kortól ajánljuk!

Előzetes jegyfoglalás szükséges!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!