Program


Bolha a fülbe
6

Bolha a fülbe

A bohózat: a tragédia fonákja. Arról mesél, könnyekig nevettetően, amilyennek látszik az ember, és amilyennek látszani szeretne. Szerencsére ezek nem mi vagyunk – csak a többiek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 19:00

Georges Feydeau: Bolha a fülbe
bohózat 
155 perc, két szünettel

Állítólag mindenkinek létezik egy hasonmása a világon. És Chandebise igazgató hiába korrekt úriember, ha belőle is kettő van. A felesége gyanút fog, és tőrbe csalja. Chandebise gyanút fog, és a legjobb barátját küldi maga helyett. A barát pedig titokban a feleség reménybeli szeretője. Egymás karjába is zuhannak a kétes hírű Hotel Numerában, de a váratlan randevú rémálommá változik, amikor mégiscsak megjelenik Chandebise. Egyszerre két irányból. Megbolydul a szálló, azonnal összefutnak, akiknek nem szabad találkozniuk. Szobák falán át pördül az ágy, a leírhatatlan kavarodásban mindenki észvesztve menekül egymáshoz és egymás elől.

Ajánlatunk


Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A színpadi változatot Molnár Ferenc azonos című örökérvényű ifjúsági regénye ihlette. Dés és Geszti dallamai, Grecsó szövegei által a szereplők…

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!