Program


Boldog születésnapot! - Fehérgyarmat
2

Boldog születésnapot! - Fehérgyarmat

Egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline, vendégeket várnak. Jön Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője, Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne, de mivel Robert még sosem látta a nőt, összetéveszti a szobalánnyal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 25. kedd, 19:00

Marc Camoletti: Boldog születésnapot! avagy Hatan pizsamában
Vígjáték két felvonásban a Pesti Művész Színház előadásában.

Egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline, vendégeket várnak. Jön Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője, Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne, de mivel Robert még sosem látta a nőt, összetéveszti a szobalánnyal. Ám beállít a szobalány férje is, Bertrand.

Műsoridő: 2x60 perc 15 perc szünettel

Szereplők:
Egyházi Géza: Bernard
Nyertes Zsuzsa: Jacqueline
Csengeri Attila: Robert
Lengyel Eleonóra: Brigitte 1.
Fogarassy Bernadett: Brigitte 2.
Bodrogi Attila: Bertrand

Díszlet: Halász G. Péter
Jelmez: Reininger Mária
Fordította: Szántó Judit
Rendező: Márton András

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!