Program


Boggie / HEY, JUNE!

Boggie / HEY, JUNE!

Csemer Boglárka, a kivételesen sokszínű énekes-dalszerző zenésztársaival valódi álomcsapatot alkot a fiatal magyar könnyűzenei tehetségek között. Élőben olyan energiákkal zenélnek, hogy a koncerten azt érezhetjük, a dalok nemcsak megszólalnak, de egyenesen minket szólítanak meg, hogy megszületett az a bizonyos mágikus pillanat, az élőzene varázsa.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 24. hétfő, 20:00

A több nyelven írott dalokban bátran keverednek a stílusok: pop, jazz, francia sanzon, de a klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan. A dalok legtöbbször személyes történeteket dolgoznak fel, társadalomkritikusak, tükröt tartanak elénk, de magukkal is ragadnak. Csemer Boglárka hangjában egyszerre lehet felfedezni a finom nőiességet, a gyermeki játékosságot és azt a határozott nőt, akivé az évek során érett.
A Boggie produkciót a külföldre való nyitás erős vágya hívta életre 2013-ban. Az ötlet nagyon „bejött”: 2014-ben a Parfüm című videoklip bejárta a világot. Azóta a zenekar több európai városban koncertezett, meghívták külföldi zenei fesztiválra, Amerikában is járt, a 2015-ös DAL című televízióműsor győzteseként pedig Bécsben képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az anyaság új inspirációt adott az énekesnőnek: 2016-ban 3 címmel saját kiadásban jelentette meg harmadik szerzői nagylemezét. Az új albummal 2018-ban a világ egyik legjelentősebb zenei showcase-fesztiválján, az SXSW-en is szerepelhetett Texasban.

zongora: Antal Gábor
gitár: Szakonyi Milán
elektromos cselló: Simkó-Várnagy Mihály
dob: Szabó Tamás

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!