Program


BlueStone koncert

BlueStone koncert

A BlueStone zenekar debütáló koncertje a Fém Színház hangulatos kávézójában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 20:00

Pepita Oroszlán Zenés Estek.
BlueStone koncert

A formáció repertoárján különféle korszakok fekete- és fehér előadóinak szerzeményei szerepelnek, ismert és kevésbé ismert blues (illetve blues közeli) dalok megcsavarva, áthangszerelve. 2021 elején Vasicsek „Öcsi” János énekes csatlakozásával a megújult zenekar töretlenül folytatja azt, amit 7hét esztendővel ezelőtt elkezdett: azaz a műfaj népszerűsítését és életben tartását.

A Bluestone:
Vasicsek „Öcsi” János – ének,
Kőmíves „Stone” András – gitár,
Nemes Zoltán – billentyűs hangszerek,
Tomor Barnabás – basszusgitár és
Molnár Dániel – dobok.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma szeptember 4-i közleménye szerint NEM szükséges védettségi igazolással rendelkeznie Nézőinknek, s a maszkviselés sem kötelező.

A kávézónk elrendezése: ÜLŐKONCERT. (Kávézóasztalok körül 4-4 szék.) Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!